Φτιάξτε την δική σας πλατφόρμα eShop!

H e-iT σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υλοποίησης και υποστήριξης πλατφόρμας eshop με τα πιο προηγμένα μέσα έτσι ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
 
Με την υψηλή αισθητική,τις καινοτόμες λύσεις και την ποιότητα κατασκευής, σας παρέχουμε μια πλήρως λειτουργική και προσαρμόσιμη λύση, καλύπτοντας τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς και του πελατολογίου σας.

Προσβασιμότητα και προσαρμογή

Σας προτείνουμε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα και πιο προηγμένα θέματα  ( themes – layouts) της αγοράς με πλήρη υποστήριξη και προσαρμογή τους σε όλες τις συσκευές. 

Φιλικό προς τον χρήστη

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός της πλατφόρμας eShop να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, εξασφαλίζοντας ότι η κατάλληλη πληροφορία, παρουσιάζεται στο σωστό σημείο, τη στιγμή που την αναζητά ο χρήστης, με τρόπο λειτουργικό, εύχρηστο και ευέλικτο.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ESHOP

950€

Πακέτα εισαγωγής προϊόντων

Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της πλατφόρμας eShop, καθώς και θα έχουνε πραγματοποιηθεί όλες οι κατάλληλες δοκιμές λειτουργίας της, αναλαμβάνουμε την ορθή εισαγωγή των προϊόντων σας προσαρμόζωντας τις φωτογραφίες τους στην σωστή ανάλυση καθώς και την παραμετροποίηση & βελτιστοποίηση τους σε όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo etc).  

SMALL

150€

50 προϊοντα

MEDIUM

480€

200 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

LARGE

1200€

500 προϊοντα

X-LARGE

2100€

1000 προϊοντα

XX-LARGE

4200€

2000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

XXX-LARGE

9000€

5000 προϊοντα